Ελεύθεροι οι μαστροποί που έστησαν υπαίθριο οίκο ανοχής στη Στροφυλιά – Πώς έκλειναν τα ραντεβού, οι τιμές για κάθε συνεύρεση

0
70

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο Βούλγαροι που συνελήφθησαν για μαστροπεία από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας. Οι δύο Βούλγαροι σύμφωνα με την αστυνομία είχαν στήσει υπαίθριο οίκο ανοχής στο δάσος της Στροφυλιάς. Παρόμοια περίπτωση είχε εξιχνιάσει και πέρυσι το Α.Τ. Βάρδας.

Οι δύο άνδρες από τη Βουλγαρία, ηλικίας 42 και 23 ετών, συνελήφθησαν επ΄αυτοφόρω να εξωθούν στην πορνεία δύο Βουλγάρες 20 ετών, από τις οποίες είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά έγγραφα.Κάθε συνεύρεση κοστολογείτο έναντι 10 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μαστροποί, μετέφεραν τις γυναίκες με αυτοκίνητο, σχεδόν καθημερινά, στο δάσος της Στροφυλιάς και στο Κουνουπέλι, όπου συνευρίσκονταν με αλλοδαπούς, έναντι του χρηματικού ποσού των (10) ευρώ.

Επιπλέον, ο 42χρονος μετέφερε τους «υποψήφιους πελάτες» με αυτοκίνητο από την πλατεία της Νέας Μανωλάδας στην προαναφερόμενη περιοχή, όπου ο 23χρονος εισέπραττε τα χρήματα και επιτηρούσε τον χώρο της συνεύρεσης.

Οι δύο 20χρονες αλλοδαπές είχαν μεταφερθεί από την Βουλγαρία στην Ελλάδα, πριν από δύο μήνες περίπου, από τον 42χρονο, ο οποίος μαζί με τον 23χρονο τους είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε πταισματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, σε βάρος των δύο 20χρονων γυναικών, υπηκόων Βουλγαρίας, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη και ένας 28χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές κατηγορούμενος, για παράνομη παραμονή στη χώρα.

thebest.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here